Over ons

Fictionele planeet Picturial

Deze website is opgezet door Dennis Lamers uit Heerlen. Deze blog gaat over ideeën en technologie ideeën over de toekomst, zoals het koloniseren van planeten of ander dergelijke dingen.

Dennis Lamers

Ik ben Dennis Lamers, 15 jaar oud. Ik heb deze website opgezet omdat ik vind dat de evolutie van de mensheid te sloom gaat. Dit is met mate de beveiliging van de Aarde, daarmee bedoel ik, als één meteoriet inslaat op Aarde dan zal dit leiden tot veel schade en sterfte.

Toen de NSDAP (Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij) aan de macht kwam in Duitsland, 1933. Kreeg Adolf Hitler de macht over Duitsland. Zijn partij en in samenwerking met de Volkswaffe zorgde hij ervoor dat Duitsland de technologie had, dat mensen van andere landen nooit zagen aan komen. De Nazi professors zorgde ervoor dat Duitsland zijn UFO’s al kon bouwen met anti-zwaartekracht. Als Duitsland zo ver in de technologie kwam, waarom gaan wij niet aan nieuwe technologie werken zoals Duitsland deed?

Het idee

Het idee om de website op te zetten, kwam door het computer spel Spore. In Spore kan alles fictioneel zijn, maar sommige dingen uit Spore kunnen wel realiteit gaan worden. Ik hoop dat mijn blog vaak bezocht wordt, bedankt!

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: