Ideeën

Hier worden ideeën geplaatst van mogelijke technologie uitvindingen die mogelijk in de toekomst gebruikt kunnen worden.

Meteoor

buster

Komeet knaller
Een raket die de naam komeet knaller (Meteor buster) kan mogelijk de Aarde redden van bedreigende meteorieten.

Als een meteoriet recht op de Aarde af komt, kan de raket gelanceerd worden van een ruimte station. De raket zoekt dan met een ingebouwd systeem de meteoriet vervolgens komt de raket langzaam op de meteoriet aan en klemt de raket zich aan het oppervlakte van de meteoriet. De kop van de raket valt eraf, en zal in de kern van de meteoriet boren en vervolgens zich zelf opblazen.

Ruimte kolonie in Spore

Koloniseren van planeten
Planeten koloniseren kan nog science-fiction klinken, maar kan ook nu gedaan worden. De mogelijkheid om de Maan te koloniseren kan geschat worden op 90%, waarvan 10% geld nodig is.

Het koloniseren van planeten is belangrijk, dit is omdat de mensheid zich niet voor miljoenen jaren lang de eieren in één nest kan leggen.

Een idee voor een kolonie is een metalen stadsmuur met een grote dikke glas koepel boven de stad. Als de mensheid uitbreid kunnen er meer kolonies gebouwd worden, en verbonden worden met tunnels. Tenminste, als er geen zuurstof is op een planeet.

Starship Troopers

Ruimteschip
Ruimte schepen in de toekomst kunnen mensen een tijdelijk onderdak geven na een ramp. Vandaag herkennen de meeste mensen wel de reus-achtige cruise schepen. Als men cruise schepen kan bouwen van 450 meter lang, waarom worden er geen ruimte schepen gebouwd van die lengte en enorme hoogte?

De vraag is simpel: Men weet niet hoe ze het enorme ruimteschip in de lucht krijgen. Een idee om het wel te krijgen is een enorme luchtbel onder het ruimteschip te leggen, die het schip tot in de ruimte brengt. Die vervolgens rond kan vliegen, maar niet meer terug op aarde kan.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: